Posted on

Bedankt allemaal voor de Indoor 3D!

SONY DSC

Een keigaaf weekend!

Bedankt allemaal voor jullie deelname en voor de positieve reacties en opbouwende kritieken want dáár kunnen we alleen maar van leren. Vooral ook voor al die leuke foto’s die op FB zijn geplaatst en/of naar ons zijn gemaild. Wij willen ook alle vrijwilligers bedanken die geholpen hebben bij De Schutroe én ASC. Voor, tijdens en na de wedstrijd. En niet te vergeten een bedankje voor de sponsoren!
En dan nog onze Hay, Nick, Theo, Peter en Wil van HBSV De Schutroe: wat was het prettig om met jullie samen te werken, om alles voor te bereiden en uit te voeren. Om de eerste editie van Indoor 3D Afslag10 tot een succes te maken. Minder deelnemers dan verwacht, maar dat mag de pret niet drukken, we hebben super leuke dagen gehad en dát blijft voor altijd in ons geheugen staan.
Volgend jaar weer!
Groetjes van Johan en Mary en de uitslag komt er snel aan…..
Groepsfoto 3D 15 oktober

Lees meer

Posted on

12 oktober geen donderdagavondtraining

asc stamtafel

Aan deze stamtafel kunnen we op de donderdagavondtraining van 12 oktober geen drankje nuttigen want in verband met de Indoor 3D Afslag10 is er deze donderdag GEEN training.

Ton en Thea Jacobs bedankt voor dit prachtig handgemaakt en daardoor uniek stuk vakwerk. Dat we nog heel veel uren aan de ASC Stamtafel mogen zitten, nu binnen en van de lente weer lekker buiten. Deze stamtafel is voor iedereen dus als je bij ons bent, geniet dan aan deze tafel van een lekker bakske met een kuukske er bij. Je bent altijd van harte welkom! Tot snel of misschien wel tot van het weekend op onze 3D!

Lees meer