Posted on

Bedankt allemaal voor de Indoor 3D!

Een keigaaf weekend!

Bedankt allemaal voor jullie deelname en voor de positieve reacties en opbouwende kritieken want dáár kunnen we alleen maar van leren. Vooral ook voor al die leuke foto’s die op FB zijn geplaatst en/of naar ons zijn gemaild. Wij willen ook alle vrijwilligers bedanken die geholpen hebben bij De Schutroe én ASC. Voor, tijdens en na de wedstrijd. En niet te vergeten een bedankje voor de sponsoren!
En dan nog onze Hay, Nick, Theo, Peter en Wil van HBSV De Schutroe: wat was het prettig om met jullie samen te werken, om alles voor te bereiden en uit te voeren. Om de eerste editie van Indoor 3D Afslag10 tot een succes te maken. Minder deelnemers dan verwacht, maar dat mag de pret niet drukken, we hebben super leuke dagen gehad en dát blijft voor altijd in ons geheugen staan.
Volgend jaar weer!
Groetjes van Johan en Mary en de uitslag staat hier op deze site onder : Indoor 3D
Groepsfoto 3D 15 oktober