Groepsactiviteit boogschieten

Handboogsport is voor iedereen!

Protocol Covid-19 (Corona)

Uitsluitend ten behoeve van een eventueel contact-/brononderzoek zal er registratie van alle aanwezigen in dit evenement plaatsvinden. Deze registratiegegevens worden bij een eventuele melding van een COVID-19 besmetting ter beschikking gesteld aan bevoegde instanties. Indien geen melding plaatsvind, zullen deze registratiegegevens 4 weken na het evenement worden vernietigd.

✅ Coronaproof  1,5 meter          ✅ Extra hygiëne maatregelen
Voel je je ziek, verkouden of heb je andere ziekteverschijnselen, blijf dan thuis. Wees verstandig en houd rekening met elkaar. Neem jouw verantwoordelijkheid voor het naleven van de regels. Was regelmatig je handen, zeker na toiletbezoek! Alle aanwezige personen wordt gevraagd hun handen te desinfecteren met de daartoe bestemde middelen, die  door ASC beschikbaar worden gesteld.

10.000 m2 handboogcentrum in het buitengebied van Horst met 29 binnen- en buiten banen. 
In verband met Corona op dit moment 11 buitenbanen en 6 binnenbanen.
Voor een familiedag, vriendengroep, vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje, scholen, scoutings etc.
– Geschikt voor mensen met een beperking.
– Rolstoelvriendelijke accommodatie.
– Gezellig overdekt en verwarmd terras met uitzicht op de buitenbanen.
– Gediplomeerde handboogtrainers waarbij veiligheid voorop staat.

De activiteiten van Archery Learning Projects bestaan altijd uit:
Uitleg veiligheid, materiaal en schiettechniek, een wedstrijdje en vooral veel plezier. Je krijgt les van Johan van Dongen.
Voor een familiedag: kinderen onder de 7 jaar gratis en vanaf 8 t/m 11 jaar € 8,00. Uitgezonderd Outdoor Archery Play: vanaf 10 jaar € 16,95 (Dit spel kan niet geboekt worden vanwege Corona).
Bij minder dan 10 personen betaal je het vaste starttarief van 10 personen.
Prijzen zijn per persoon en inclusief btw.

Handboogschieten € 16,95
Je leert schieten met een boog zonder vizier (Barebow) op blazoenen en ballonnen. Maximaal 1,5 uur

Archery Play € 16,95  
Bij Outdoor Archery Play wordt de groep verdeeld in kleinere teams en deze strijden om de overwinning met lichte bogen en pijlen met een zachte foamdop. Maximaal 1,5 uur
In verband met het Corona- virus is het niet mogelijk om Archery Play te boeken vanwege het niet kunnen uitvoeren van  de afstandsregel van
1,5 mtr.  

BBQ  € 16,95
Het hele jaar door op ons terras.
Vier stukken vlees, diverse salades, stokbrood, kruidenboter en sauzen inclusief satésaus. Vanwege het Corona-Virus is het op dit moment niet mogelijk om een BBQ te boeken. Bij ons in de buurt zijn nogal wat horecagelegenheden die je kunt bezoeken. 

Archery Play is te huur!
Speciaal voor scholen, scouting, jeugdweekenden en kinderfeestjes zodat je op eigen locatie een spelvorm in elkaar kunt zetten. Huur één of meerdere pakketten. Een pakket bestaat uit een lichte boog, pijlen met dop en een veiligheidsmasker. Te huur voor € 10,00 per pakket.

Bedrijfsrondleiding
Leer meer over boogschieten en maak kennis met Archery Service Center,   voor kleine en grote groepen, prijs op aanvraag. Vanwege het Corona Virus is het niet mogelijk om een bedrijfsrondleiding te boeken omdat hierbij de afstand van 1,5 niet gehanteerd kan worden.

De bar is geopend voor, tijdens en na de activiteit:
Koffie, thee, fris € 1,85
Flesje Hertog Jan bier, Amstel Radler 0.0: € 2,10.
Wijn € 3,00
Koffie met vlaai p/p: € 5,00.

Maak een afspraak voor een activiteit en/of kom van tevoren kijken:

Mary Mans: mary@archeryservicecenter.nl