Het ASC Tech Team staat voor je klaar!

Archery Service Center = winkelen en trainen op afspraak
Het gemak van ALLES onder 1 dak
Verkoop/inkoop materiaal * Advies * Reparaties * Testen * Trainen * Workshops * Opleidingen * Ringshot High Speed Video Analyse

10.000 m2 handboogsport wacht op jou!

WAAR
ASC is gevestigd in het natuurrijke buitengebied van Horst (Noord-Limburg, NL) Gemakkelijk te bereiken via de autosnelweg A73 Nijmegen<>Venlo  Afslag 10.
ASC maakt deel uit van het samenwerkingsverband  Afslag10 Horst.
ASC beschikt over ruim voldoende parkeergelegenheid.

WAT
Centrum voor alle handboog- en kruisboog-sportdisciplines (alle boogtypes en merken).
Ruime winkel met een uitgebreid assortiment handboogmaterialen voor verkoop en reparatie.
30 handboogbanen, indoor/outdoor waarop geschoten (proberen/testen/tunen).
ASC beschikt over multifunctionele ruimtes voor Workshops en Meetings. ASC beschikt over gespecialiseerde testapparatuur en – opstellingen.
De ASC accommodatie is (gelijkvloers) rolstoelvriendelijk en heeft een aangepast toilet.

 WANNEER
Eigenlijk zijn wij voltijds met handboogsport bezig, maar voor de actuele officiële openingstijden van ASC verwijzen wij naar de Facebook-pagina en naar deze website. Het is altijd wel aanbevelenswaardig om voor een gepland bezoek even contact op te nemen. Kunnen teleurstellingen en/of onnodige wachttijden mogelijk worden voorkomen.

 WEBSHOP
ASC biedt haar producten ook online aan via archerywebshop.com
Deze webshop is recent vernieuwd en bevat meer dan 50.000 items.
Het aanbod in de webshop wordt in principe dagelijks bijgewerkt.

VERHUUR
Naast verkoop van 3D figuren, worden deze figuren ook door ASC verhuurd.  Tevens verkoop en verhuur van Archery Play, pijlen met foamen doppen.

 SCHIETACCOMMODATIE
Op de  13 buitenbanen kan geschoten worden op foam doelpakken tot 90 meter. Eventueel vanuit een overdekte schiet plaats.
Een overdekt en verwarmd terras (125 m2) kijkt uit op de schietweide.  De Indoor schiethal biedt  binnenbanen, zitgelegenheid en barfaciliteiten. Vanuit de schiethal is er direct toegang tot  de winkel, het terras en de schietweide.

 VERGADERRUIMTES
De multifunctionele ruimtes op de 1e verdieping zijn beschikbaar voor intern en extern gebruik. In overleg kan ASC ook voorzien in catering.
Op de 1e verdieping is een toiletgroep aanwezig.
Er is een testruimte te huur met Hooter-Shooter en andere specifieke test/tuningapparatuur. Nieuw is de Ringshot Highspeed Video Analyse!

 OPLEIDINGEN
ASC streeft naar optimale dienstverlening voor alle niveaus in de boogsport. Dat kan variëren van eenmalige kennismakingsbijeenkomsten, via meerdaagse basisopleidingen (individueel of in groep) tot training en coaching van gevorderde competitiedeelnemers (ook individueel of in groep ). Elke 1e en 3e op donderdag van de maand wordt getraind onder leiding van Johan van Dongen. Je kunt je hiervoor aanmelden via 06 53151631 of mary@archeryservicecenter.nl
Via de activiteit Archery Learning Projects biedt ASC regelmatig thematisch workshops/trainingen aan.
Zoals de twee uur durende actieve trainingen: Veld – Compound – Recurve – Barebow voor groepen vanaf 7 personen.

HET ASC TEAM
Onze medewerkers zijn zelf ook handboogsporters en hebben van hun hobby hun werk gemaakt. Ze schieten in verschillende disciplines en nemen actief deel aan allerlei competities. Uiteraard weten ze veel van hun eigen discipline in de handboogsport. Daarnaast streven we er naar om door het delen van informatie, opleiding en instructies helemaal op de hoogte te blijven van alles op het gebied van technieken en materialen in de handboogsport.
Op die manier hopen we onze sportvrienden en klanten van dienst te kunnen zijn met gekwalificeerde kennis en advies.
ASC Basiswaarden zijn klantvriendelijkheid en oplossingsgerichtheid.

WACHTEN
Helaas is het niet altijd te voorkomen, dat klanten even moeten wachten.
Naast onze koffiecorner hebben wij een leeshoek ingericht en een tafel met diverse spelletjes. Bij de schietweide is een groot schaakbord met schaakstukken beschikbaar.

COMPETITIES EN WEDSTRIJDEN
Bij ASC zijn we gepassioneerd met de handboogsport bezig.
Buiten de zakelijke activiteiten organiseren wij samen met naaste clubs uit de omgeving ook wedstrijden op diverse niveaus.

Wij hebben kennis van materialen en technieken met Service en Passie voor de handboogsport.

Archery Service Center is jouw
Handboog- test- trainings- kenniscentrum!