Het was voor ons nogal wennen, van 16 naar 8 banen, maar we zijn blij met het resultaat. En vooral omdat we weten waarom het moet!
Per trainingsbaan is er een tafel waarop je de boog kunt opbouwen en afbreken. En tussen elke baan is stevig beschermingsfolie aangebracht.
De afstand tussen elke sporter is minimaal 1,5 meter.
We hebben een speciale baan voor mensen met een beperking, zij hebben meer ruimte en de baan is tot aan de schietwand toe beveiligd met schotten. Lees meer...

Ons doel is om een gezonde activiteit aan te bieden in een veilige omgeving voor zowel sporters als trainers/medewerkers.

Kernbegrip voor dit protocol is Social Distancing’: zorgen voor een veilige afstand van tenminste 1,5 meter tussen personen. Zorg ervoor dat er geen fysiek contact plaatsvindt. Ook niet via vuisten of ellebogen! Lees meer...

Het doel van het ASC-Protocol  is om een gezonde activiteit aan te kunnen bieden in een veilige omgeving voor zowel sporters als trainers/medewerkers. Kernbegrip voor dit protocol is Social Distancing’: zorgen voor een veilige afstand van tenminste 1,5 meter tussen personen. Zorg ervoor dat er geen fysiek contact plaatsvindt.
Ook niet via vuisten of ellebogen!
Een mondkapje is wenselijk en (nog) niet verplicht bij ASC.
Lees verder…. Lees meer...